sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Mallinukketutkielma

ALEKSI 13


- Ensimmäinen Aleksi 13 -myymälä avattiin elokuussa vuonna 1967 Helsingissä Aleksanterinkadulla, tuttavallisemmin Aleksi 13:ssa, joka on sittemmin antanut nimensä koko myymäläketjulle.

- Aleksi 13 on suomalainen vaatemyymäläketju, joka tarjoaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman laadukkaita, suomalaiseen makuun sopivia naisten ja miesten vaatteita, kenkiä ja laukkuja arkeen, juhlaan ja vapaa-aikaan. 

- Aleksi 13:sta löydät tunnetut kansainväliset vaatekonseptit ja monet mielenkiintoiset muotimerkit naisille ja miehille. Laukkuvalikoimat ja Pohjoismaiden suurin kenkäosasto tukevat muotiketjun monipuolista linjaa. Tavarataloistamme löydät tunnetuimmat laatumerkit ja viimeisimmät muotitrendit. 

- Myymälän sisällä oli  muutama mallinukke ja ikkunassa ulkona oli kuusi. Nukeilla ei ollut päätä ja nuket oli mustia. Ulkona ja sisällä nukeilla oli vöitä, koruja ja huiveja asusteina. Mallinukeilla oli myös kengät.

- Vallitsevia värejä tuotteissa syksyllä ovat: punainen, ruskea ja musta.

- Kuvioita joita vaatteissa on käytetty: mekossa raitoja.

- Materiaaleina vaatteissa on käytetty polyesteriä, puuvillaa, viskoosia, elastaania, modaalia, polyamidia, akryyliä, mohairia, angoraa, pellavaa ja kierrätettyä villaa.

-  Näyteikkunan nukeilla vaatteet olivat aika siistejä. - Mallinuket viittasivat enemmän tulevaan syksyyn.


- Aleksi 13 tuotemerkit: rill`s , your face, Gerry Webber, Taifun collection, Tommy Hilfiger, Mac, kello, mare o`polo. tara jarmon, part two, bandolera, esprit, mexx, ois, b.young , vogue, j.a.p company, story, InWear, Luhta, Kookai, Selected, soyaconcept, Marc Lauge, Sandwich_  ja saint tropez.

- Spotti valot ovat tarpeeksi kirkkaat joten tuotteet näkyvät hyvin.

Jim & Jill

- Jim & Jilissä myydään sekä tytöille että pojille asusteita, kenkiä, laukkuja, paitoja, takkeja, housuja, mekkoja ja hameita. Kohderyhmään kuuluvat nuoret.


- Jim&Jillissä suurin osa mallinukeista oli laitettu näyteikkunaan ja sisälläkin niitä oli sopivasti.


- Sisällä ja ulkona olevat nuket oli valkoista muovia. Ottamilla mallinukeilla ei ollut päätä eikä hiuksia. Mallinukeilla ei myöskään ollut kenkiä.

- Ulkona ja sisällä mallinukeilla oli siistit vaatteet ja heillä oli myös vöitä, koruja, laukkuja ja huiveja asusteina.

- Värejä löyty laidasta laitaan mm. vihreää, mustaa, ruskeaa, sinistä ja oikeastaan kaiken värisiä vaatteita löytyi.

- Kuvioita joita vaatteissa on käytetty: raidat, täplät, ruudut ja kuviot.

- Materiaaleina vaatteissa on käytetty: puuvillaa, viskoosia, polyamidia, pellavaa, akryyliä, elastaania, villaa, polyesteriä, pitsiä ja tekonahkaa.

- Vaatteiden hinta laatu suhde on kohdallaan ja vaatteet vaikuttavat laadukkaille ja kestäville.

- Jim & Jilissä myytäviä merkkejä: Stocker, Only, Jack & Jones, Pieces, Cheap Monday, Karl Kani, Outfitters Nation, Blend, Ctrl, DC, Mic Mac, Skullcandy, Rut m.fl., Nümph, WeSC, Makia, Friis & Company, Fred Perry, Humör, Svea, Dry Lake, Rules by Mary, Knowledge Cotton Apparel, mint., elvine ja Object.

- Kaikkien mallinukkejen vaatteet viittasivat kouluun palaaminen.

- Spotti valot ovat sopivan kirkkaat joten tuotteet näkyvät hyvin. Valot on suunnattu niin etteivät ne häikäise asiakkaita silmiin. 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti